Ny serie af udendørs højttalere fra Sonance

Luxtek præsenterer Patio og Garden Series højttalere fra Sonance, der er ideelt til haver, terrasser og andre udendørs områder, hvor de skaber en perfekt balance mellem præstation og simplicitet.

Sonance Patio og Garden Series er et elegant udendørs lydsystem til al slags vejr, der blander sig med det omkringliggende landskab for en fordybende musikoplevelse.

Læs mere om Patio og Garden Series her: Outdoor (sonance.com)

Indvielse af showroom

Luxtek inviterer kunder, samarbejdspartnere og venner af huset til indvielse af vores nye showroom.

Fredag 1. oktober 2021 kl. 11.00-15.00
Maglebjergvej 13, 2800 Kongens Lyngby

Her kan du opleve Luxteks unikke løsninger og high-end produkter til det intelligente hjem. Se med egne øjne, hvordan lys, lyd og varme går op i en højere enhed og nemt og bekvemt kan styres ved hjælp af KNX.

Vi byder ligeledes på god musik og lidt godt til ganen i form af vin og øl samt pølser og bøfsandwich.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores showroom.

Med venlig hilsen
Jan, Peter, Simon og Charlotte

Luxtek er ny distributør af Sonos

Luxtek er pr. 1. juni 2021 blevet udnævnt til distributør af Sonos – markedets mest solgte trådløse multirum streaming system.

Design dit eget lydsystem med Sonos og hør musik, radio, podcast og meget mere, hvor du vil, og når du vil. Sonos er markedets bedst kendte og mest solgte multirum streaming system og har siden 2002 fyldt danskernes hjem med suveræn lyd.

Pr. 1. juni 2021 er Luxtek udnævnt Sonos-distributør, og installatører, der ønsker at integrere lækker lyd i deres kunders hjem, kan nu købe Sonos-produkter direkte gennem lokal, dansk distributør. Sonos’ trådløse lydsystem er lavet til at kunne implementeres i alle rum. Det eneste, du behøver, er en smartphone, en musikstreamingtjeneste og en Wi-Fi-forbindelse.

Sonos kan med fordel kobles sammen med Luxteks kvalitetshøjtalere fra Sonance og smart home devices fra Gira for bedre lydkvalitet og større komfort.

AV-, el- og it-installatører kan nu godkendes som autoriseret Sonos-forhandler gennem Luxtek.

Kontakt os for nærmere info.

Luxtek flytter til Kongens Lyngby

Undskyld vi roder! Vi er i fuld sving med at istandsætte fremtidens smart home showroom. Fra mandag 17. maj 2021 vil du kunne besøge vores nye showroom på Maglebjergvej 13, 2800 Kongens Lyngby.

Her vil du i fremtiden kunne opleve Luxteks unikke løsninger og high-end produkter til dit intelligente hjem. Se med egne øjne, hvordan lys, lyd og varme går op i en højere enhed og nemt og bekvemt kan styres ved hjælp af KNX.

Oplev fordelene ved smart living. Book din næste tid i vores showroom – her.

Nye KNX tryk fra Gira

Se mere på gira.com

Tilbud på lyd til haven kontakt os for oplysninger